Afspraak maken

Wie zijn wij?

“Het leven is een reis om te ervaren, geen probleem dat moet worden opgelost”

Wij zijn Ineke Dicker en Harm Muntinga. Samen zijn wij in 1994 gestart met de praktijk in het Hofje van Pauw. Wij zijn enthousiast geraakt voor de haptonomie vanuit onze fysiotherapeutische achtergrond. Beiden hebben wij ruime ervaring opgedaan met zowel individuele therapie als met het begeleiden van groepsprocessen. Voor ons is de haptotherapie een hulpmiddel om mensen in contact te brengen met hun oorspronkelijkheid.

Ineke Dicker

Ineke Dicker
Haptotherapeut; gecertificeerd supervisor & coach; fysiotherapeut. Ruime ervaring als begeleidingskundige op mensgerichte processen, zowel op individueel niveau als in groepen. Ik ben bevlogen om mensen in contact te brengen met hun eigen gevoelens en streef te allen tijde naar het herstel van autonomie en authenticiteit.

Harm Muntinga

Haptotherapeut; gecertificeerd coach; fysiotherapeut.
Ruime ervaring als begeleidingskundige op mensgericte processen, zowel op individueel niveau als in groepen. Vanuit mijn jarenlange ervaring met het begeleiden van Pesso-psychotherapie groepen werk ik o.a vanuit dit gedachtengoed, waarin gekeken wordt naar hoe onvervulde behoeften in het verleden doorwerken in relaties. In mijn werk vind ik het een uitdaging de cliënt weer meer in contact te laten komen met zijn of haar authenticiteit.
Ik heb ervaring en affiniteit met homoseksuele specifieke problematiek.

De therapeuten werkzaam bij Hofje van Pauw zijn geregistreerd bij de beroepsverenigingen het NVPA en de VVH en bij de koepelorganisatie het RBCZ. Zij zijn lid van het Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychosociaal Therapeuten en Agogen (het NVPA) en de Vereniging van Haptotherapeuten (de VVH).